Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 10 maart 2023, 17:11

Scooterrijdster gaat onderuit door gladheid en raakt gewond

APELDOORN – Een scooterrijdster is vrijdagmiddag gewond geraakt nadat zij met haar scooter onderuitging door de gladheid en tegen een auto botste. Ze heeft vermoedelijk haar onderbeen gebroken en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 16.15 uur op de kruising Hofveld met de Kraaienweg in Apeldoorn. De scooterrijdster wilde afremmen voor een naderende auto maar ging door de gladheid onderuit en botste tegen de auto. De scooterrijdster raakte daarbij gewond. Omstanders schoten direct te hulp en hielden paraplu’s boven de gewonde scooterrijdster zodat zij uit de sneeuw bleef. De jonge vrouw moest na behandeling door het toegesnelde ambulancepersoneel, worden overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de aanwezige agenten heeft ze vermoedelijk haar onderbeen gebroken.

De kruising is deels afgesloten. Zowel de scooter als auto liepen wat schade op.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.