Logo 112inBeeld

Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 08 mei 2023, 17:53

Scooterrijdster in Teuge belandt op voorruit van personenauto

TEUGE – Een scooterrijdster is maandagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een auto op de Holthoevensestraat in Teuge. De jonge dame is met onder andere verwondingen aan haar rug naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 16.45 uur op de kruising Holthoevensestraat met de Woudweg. De automobilist zag de scooterrijdster over het hoofd met een harde botsing tot gevolg. De scooterrijdster, een jonge dame, kwam hard ten val en raakte gewond. Zij is door het toegesnelde ambulancepersoneel ter plekke onderzocht en behandeld waarna zij werd overgebracht naar het Gelre Ziekenhuis. Zij liep bij de botsing onder meer schaafwonden en last van haar rug op. De automobilist was flink geschrokken maar bleef ongedeerd.

Vanwege het ongeluk was de Holthoevensestraat ruim een uur afgesloten wegens hulpverlening en daarna voor onderzoek.

Zowel de scooter als auto liepen forse schade op. Zo liep de auto onder andere een forse barst op in de ruit en een deuk in de bijrijdersdeur.

Locatie

112 Melding

16:44:57 08-05-23 Aanrijding letsel Holthoevensestraat Teuge Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.