Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 november 2020, 15:54

Stadhuis Apeldoorn korte tijd ontruimd vanwege brand

Laatst bijgewerkt: maandag 17:28 uur

APELDOORN – De brandweer is woensdagmorgen even na 10 uur gealarmeerd voor een automatische brandmelding bij het stadhuis in Apeldoorn. Toen het eerste voertuig ter plaatse kwam bleek er daadwerkelijk brand te zijn, waarna de hoogwerker werd opgeroepen. Omdat de hoogwerker van brandweer Apeldoorn bezig was met een klus in Vaassen is de hoogwerker van Deventer met spoed opgeroepen. Deze hoefde uiteindelijk niet ter plaatse te komen.

Er bleek brand te zijn uitgebroken tussen het isolatiemateriaal in een kantoor op de tweede verdieping. Na het uitbreken van de brand hebben de BHV’ers de ongeveer 150 mensen die in het pand waren ontruimd.

De brandweer had het vuur snel onder controle. Na ongeveer een half uur kon iedereen weer terug het pand in. Nadat de brandweer zeker wist dat het vuur uit was konden zij weer retour naar de kazerne.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.