Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 06 december 2020, 0:34

Stapel dozen in brand bij fietsenfabrikant Sparta in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 17:27 uur

APELDOORN – De brandweer van Apeldoorn – De Maten is zaterdagavond even voor 22.30 uitgerukt voor een automatisch brandalarm bij fietsenfabrikant Sparta B.V. aan de Wilmersdorf in Apeldoorn.

Nadat de brandweer met spoed ter plaatse was gekomen werd er al snel rook ontdekt aan de achterzijde van het pand. De brandweer is meteen naar achter gereden en heeft daar een binnenbrandje ontdekt, door onbekende oorzaak stonden een aantal dozen in de brand. De volledige loods stond al vol met rook.

De brandweer heeft de dozen naar buiten gebracht met een palletwagen. Omdat het onduidelijk was wat er in de dozen zat nam de brandweer het zekere voor het onzekere en lieten ze de dozen gecontroleerd uitbranden. De weg werd volledig afgesloten. Een flinke rookwolk trok over het industrieterrein.

Twee jaar geleden 18 december 2018 was er ook brand in een opslag van Sparta B.V., aan de Gladsaxe op hetzelfde industrieterrein. Toen was een bunker vol accu’s uitgebrand.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.