Redactie misdaad 0 reactie(s) vr 27 januari 2023, 16:55

Melding van steekincident op het terrein van AZC Amersfoort

Laatst bijgewerkt: vrijdag 17:50 uur
AMERSFOORT – Vrijdagmiddag 27 januari rond 16.25 uur kwam een melding binnen van een steekincident op het terrein van asielzoekers- opvang COA aan de Barchman Wuytierslaan in Amersfoort.

Meerdere eenheden van de politie zijn ter plaatse voor onderzoek. Of iemand gewond is geraakt, is nog onduidelijk. Ook één hondengeleider is ter plaatse. Op het terrein verblijven vooral gezinnen.

Volgens politie woordvoerder Lieke van der Pas is heeft een vechtpartij plaatsgevonden op het AZC terrein. Hierbij is het slachtoffer door twee personen belaagd. Één persoon heeft het slachtoffer verwond bij zijn hoofd met een scherp voorwerp. Het slachtoffer is op eigen kracht naar een huisarts gegaan en werd vervolgens doorgestuurd naar het ziekenhuis.

De politie doet verder onderzoek naar het incident.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

16:24:24 27-01-23 Steekincident Barchman Wuytierslaan Amersfoort Politie Utrecht (Persinfo)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.