Logo 112inBeeld

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 26 februari 2023, 4:28

Stomdronken automobilist rijdt in Kootwijkerbroek boom omver en blijft wonder boven wonder ongedeerd

KOOTWIJKERBROEK – Op de Esvelderweg in Kootwijkerbroek is in de nacht van zaterdag op zondag een eenzijdig ongeval gebeurd. De 112melding kwam om 01:14 uur binnen bij de hulpdiensten.

Een bestuurder van een Audi reed in het buitengebied een boom uit de grond en belandde via de sloot weer op de weg. De twee inzittenden kwamen er wonder boven wonder goed vanaf. De bijrijder raakte licht gewond bij het ongeval maar een ambulance kwam niet ter plaatse.

De bestuurder, 25-jarige man uit Harskamp, bleek dusdanig onder invloed te zijn dat agenten de man moesten begeleiden naar de politieauto. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor een blaastest. 

De klap is behoorlijk hard geweest, van de snelle Audi is weinig over. Een bergingsbedrijf sleept de auto af.

De omgevingsdienst is in kennis gesteld voor olie welke op het wegdek en in de sloot is gekomen. Het weiland waar op het moment van de botsing een aantal schapen liepen ligt bezaaid met brokstukken en een afgebroken boom.

Locatie

112 Melding

01:15:47 26-02-23 P 1 BGM-01 HV weg letsel Esvelderweg Kootwijkerbroek 071096 071641 Blusgroep spoed Kootwijkerbroek Brandweer Barneveld Gelderland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.