Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 03 januari 2021, 16:48

Straat afgesloten in Apeldoorn voor mogelijke Covid patiënt

Laatst bijgewerkt: maandag 17:26 uur

APELDOORN – De hulpdiensten zijn zondagmiddag gealarmeerd voor een mogelijke Covid patiënt in de Amstelstraat in Apeldoorn zuid.

Een huisarts schakelde met spoed een ambulance in om naar de woning te gaan, ter plaatse aangekomen bleek het slachtoffer er dusdanig slecht aan toe te wezen dat deze naar het ziekenhuis moest voor verdere behandeling. Omdat het slachtoffer zich op de bovenverdieping bevond van de woning werd met spoed de brandweer opgeroepen om het slachtoffer naar beneden te hijsen, zodat deze per ambulance naar het ziekenhuis kon worden overgebracht.

De straat werd gedurende de hulpverlening volledig afgesloten. De inzet van de drie brandweerwagens en twee ambulances trok aardig wat bekijks van omwonenden.

Na de inzet heeft de brandweer nog ruim 20 minuten de tijd nodig gehad om de spullen die gebruikt zijn tijdens de inzet, te reinigen. Dit houdt in het afspoelen van de materialen, pakken en de pakken in zakken stoppen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.