Redactie 112 0 reactie(s) di 27 oktober 2020, 4:10

Straat vol rook door containerbrand aan de Prins Bernhardstraat in Bunschoten

Laatste update: 23 aug 2021 17:29 uur

BUNSCHOTEN – Op dinsdag 27 oktober rond 2:30 uur was de brandweer opgeroepen voor een brand aan de Prins Bernhardstraat in Bunschoten. De brand kwam binnen bij 112 Meldingen Bunschoten als een autobrand. Bij aankomst bleek het niet om een autobrand te gaan. Een container stond volledig in brand. Door de flinke rookontwikkeling stond een groot gedeelte van de straat vol met rook. 

Om de brand goed te kunnen blussen moest een gedeelte van de container leeggehaald worden. Dit is tijdelijk op straat gezet. Na enige tijd werd de rookontwikkeling minder en was het vuur uit. Ondertussen had de brandweer een van de bewoners wakker gemaakt en op de hoogte gesteld.

De brand is waarschijnlijk ontstaan in een dixi. Er hing een flinke urinelucht bij de brand. Van de dixi is weinig meer over. Brandweerlieden hebben de straat weer schoongemaakt. Ook een vies geworden auto kreeg een spoelbeurt. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet bekend. Door het snelle optreden van de brandweer kon verder uitbreiding voorkomen worden. Na ongeveer een half uur kon de brandweer weer terug naar de kazerne.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons