Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) di 17 augustus 2021, 16:37

Taxibus op z’n kant na aanrijding met vrachtwagen op de Kayersdijk in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 17:18 uur
APELDOORN – Na een botsing met een vrachtwagen is vanmiddag rond 15.00 uur een taxibus gekanteld. Het ongeval vond plaats op de Kayersdijk in Apeldoorn.

De vrachtwagen kwam vanaf de Saba en reed de Kayersdijk op. Daar raakte het voertuig de taxibus vol op de zijkant. Omdat het ongeval pal naast de ambulancepost en brandweerpost plaatsvond, waren die hulpdiensten snel ter plaatse. De brandweer assisteerde bij het rechtzetten van de taxibus. Zowel de taxibus als de vrachtwagen liep behoorlijk wat schade op.

De inzittenden van de vrachtwagen en de taxibus zijn gecontroleerd door ambulancemedewerkers. De vrachtwagenchauffeur had geen letsel. Eén van de twee inzittenden van de taxibus werd naar het ziekenhuis vervoerd. De Kayersdijk werd ruim een uur lang afgesloten vanwege opruimwerkzaamheden. De vrachtwagen kon de plek van het ongeval verlaten. De taxibus moest afgesleept worden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.