Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) do 05 augustus 2021, 22:25

Traumahelikopter landt in Borger voor incident op camping

Laatst bijgewerkt: maandag 17:19 uur

BORGER – Op camping Lunsbergen aan de Rolderstraat in Borger is donderdagavond iets na 20.00 uur een traumahelikopter geland.

Hulpdiensten rukten groots uit nadat er melding binnen kwam van een incident op de camping. Twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Een traumahelikopter landde op een speelveldje op de camping. Het mobiel medisch team assisteerde het ambulancepersoneel.

Naar verluidt zou een kindje van zes jaar oud brandwonden hebben opgelopen. Een woordvoerder van de politie kan dat op dit moment nog niet bevestigen.

De inzet van de hulpdiensten, maar vooral de landing van de traumahelikopter, trok veel bekijks van campinggasten.

Het slachtoffer is per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Nadat de traumahelikopter was vertrokken, keerde de rust weer terug op de camping.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.