Logo 112inBeeld

Traumahelikopter landt in woonwijk Barneveld voor medisch noodgeval
Redactie overig 0 reactie(s) za 22 oktober 2022, 16:57

Traumahelikopter landt in woonwijk Barneveld voor medisch noodgeval

BARNEVELD – Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) is zaterdagmiddag geland aan de Wethouder Zandbergenlaan in Barneveld vanwege een medisch noodgeval met een kind.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

De melding kwam volgens P2000 om 15:52 uur binnen bij de hulpdiensten. Een minuut later werd de traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen.

112 Melding

15:53:56 22-10-22 A1 13991 regio 7 Ambrosius van Ommerenlaan 3771 Barneveld 99872 Traumaheli LifeLiner 1 - MMT Ambulance Amsterdam Amstelland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.