Redactie brand 0 reactie(s) di 01 november 2022, 23:41

Twee auto’s door brand verwoest in Apeldoornse wijk Zevenhuizen

Laatste update: 1 nov 2022 23:43 uur

APELDOORN – Bij een felle brand in de Apeldoornse wijk Zevenhuizen zijn twee auto’s volledig in vlammen op gegaan. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand en sluit brandstichting niet uit.

Rond 21.45 uur hoorden omwonenden van de Socratesstraat een harde knal gevolgd door een oranje gloed. Toen zij gingen kijken zagen zij dat er een geparkeerde auto in brand stond. De omwonenden belden direct 112 waarna de brandweer met spoed ter plaatse kwam. Nog voordat de brandweer ter plekke was had een tweede geparkeerde auto ook vlam gevat. De brandweerlieden konden niet voorkomen dat beide auto’s uitbrandden. Tijdens de bluswerkzaamheden kwam er behoorlijk wat rookontwikkeling vrij.

Agenten namen terwijl de brandweer druk bezig was met blussen verklaringen op van getuigen. Op basis hiervan werd besloten dat er verder onderzoek zal gaan plaatsvinden. Forensisch rechercheurs zullen gaan onderzoeken of er sprake is van brandstichting.

Beide auto’s zullen na het onderzoek worden afgesleept.

Deel dit artikel

112 Melding

21:52:46 01-11-22 P 1 BON-01 BR wegvervoer (Auto) Socratesstraat Apeldoorn 062631 Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Bevelvoerder beroepsploeg)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons