Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 06 november 2022, 15:05

Twee broers uit Voorthuizen gewond bij ernstig ongeval op de Hoofdstraat

Laatste update: 1 maand geleden

VOORTHUIZEN – Op de Hoofdstraat in Voorthuizen is zondagmiddag rond 12:20 uur een ernstig ongeval gebeurd. Twee broers uit Voorthuizen botste met hun auto hard tegen een boom.

Beide inzittenden zaten bekneld en moesten door de brandweer bevrijd worden. Zijn broer, die als passagier naast hem zat, kwam met zijn benen klem te zitten in het verwrongen wrak en kon na ruim 40 minuten door de hulpdiensten worden bevrijd uit zijn benarde situatie.

De traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plaatse en landde net buiten het dorp. Beide slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis De Gelderse Vallei gebracht.

Het ging mis op een recht deel van de Hoofdstraat tussen de Noordersingel en de Verbindingsweg. De bestuurder heeft vermoedelijk een stoeprand geraakt, waarna hij de controle over zijn voertuig verloor om vervolgens zijwaarts tegen een boom tot stilstand te komen.

De zwaar beschadigde auto is uiteindelijk afgesleept. Door het ongeval was de Hoofdstraat afgesloten voor al het verkeer.

Deel dit artikel

Video

Locatie

112 Melding

12:23:12 06-11-22 P 1 BGM-01 HV weg letsel Hoofdstraat Voorthuizen 071771 071096 071441 Blusgroep spoed Voorthuizen Brandweer Barneveld GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons