Redactie 112 0 reactie(s) zo 18 november 2018, 17:00

Twee jongens met bivakmuts proberen man te beroven in Laren

Laatst bijgewerkt: maandag 18:05 uur

LAREN – De politie heeft op zaterdagavond 17 november in Laren twee jongens van 15 en 17 jaar uit Lochem aangehouden. Zij worden verdacht van een poging tot beroving. Op aanwijzen van de slachtoffers en alerte getuigen, konden agenten het tweetal in de kraag vatten.

Een 56-jarige man uit Laren had die avond geld gepind aan de Huenderstraat in zijn woonplaats. Toen hij klaar was, werd hij aangesproken door twee onbekenden met bivakmutsen op. Ze eisten geld. Toen het slachtoffer besloot zijn geld niet af te geven, ontstond er een schermutseling. Ook de vrouw van het slachtoffer, die haar man te hulp schoot, raakte hierbij betrokken. De twee overvallers renden vervolgens weg. De twee slachtoffers, maar ook meerdere getuigen, zijn achter de twee aangegaan en belden ondertussen de politie. De twee jongens konden daardoor snel door agenten worden aangehouden. Ze zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.