Redactie misdaad 0 reactie(s) za 20 mei 2023, 7:05

Twee zwaargewonden bij steekpartij in de binnenstad van Apeldoorn

APELDOORN – Bij een steekpartij in de binnenstad van Apeldoorn, zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag zeker twee mensen zwaargewond geraakt. Beide slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Rond 04.15 uur ontstond er een massale vechtpartij in het uitgaansgelegenheid, meerdere mensen raakten gewond. Op de Kapelstraat zijn twee jongemannen neergestoken. Zij raakten bij het steekincident zwaargewond. Een van hen had een steekwond in zijn rug. De hulpdiensten waaronder vier ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. Beide slachtoffers werden met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De gealarmeerde traumahelikopter was bijna ter plaatse maar hun inzet bleek niet nodig.

De politie startte direct een onderzoek. De omgeving van de Kapelstraat werd volledig afgesloten. De forensische opsporing en recherche doen onderzoek naar de toedracht van het steekincident en leggen sporen veilig. Ook spreken agenten met getuigen en zullen camerabeelden, die in de gehele binnenstad hangen worden uitgekeken.

Dit betreft een derde steekincident in week tijd in Apeldoorn. Of er iemand is aangehouden is niet bekend.

Deel dit artikel

112 Melding

04:22:17 20-05-23 Steekincident Hoofdstraat Apeldoorn Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.