Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 14 april 2021, 16:12

Uitslaande brand bij meubelmakerij in Gaanderen, NL-Alert uitgezonden

Laatst bijgewerkt: maandag 17:23 uur

GAANDEREN – Op woensdag 14 april rond 13:45 uur is brand uitgebroken in een meubelmakerij aan de Ribesstraat in Gaanderen. Het betrof een uitslaande brand. De brand zorgde voor een enorme rookontwikkeling. Al snel werd de brand opgeschaald naar het sein ‘grote brand’. Meerdere brandweerwagens zijn aanwezig.

De zwarte rookontwikkeling is tot in de verre omgeving te zien. De Veiligheidsregio heeft een NL-Alert uitgezonden. Er rijden voorlopig geen treinen meer van en naar Gaanderen vanwege de brand.

Geen asbest

Er is geen asbest vrijgekomen. De brokstukjes of roetdeeltjes die omwonenden aantroffen zijn deeltjes die altijd vrij komen bij brand. Deze zijn met water af te spoelen of voorzichtig (evt met handschoenen) te verwijderen.

Update

Diverse brandweer-eenheden keren terug naar de kazerne. Een paar brandweerwagens blijven om na te blussen. De verwachting is dat dit nog een paar uur kan duren. De oorzaak van de brand is onbekend. De brandweer doet onderzoek.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.