Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) vr 04 juni 2021, 15:55

Vakantie van echtpaar abrupt ten einde door ongeval op de A50 bij Beekbergen

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:21 uur

BEEKBERGEN – De vakantieplannen van een ouder echtpaar werden vanmorgen abrupt verstoord. Het stel was met de auto en daarachter een caravan onderweg naar een vakantiebestemming, toen het in botsing kwam met een paardenvrachtwagen. Niemand raakte bij het ongeluk gewond.

Het ongeluk gebeurde op de A50 vanaf Arnhem richting knooppunt Beekbergen. Door het ongeluk raakte de auto van het oudere echtpaar zwaar beschadigd. Ook de caravan die achter de auto zat, raakte beschadigd. Beiden moesten worden afgesleept. De vrachtwagen kon op eigen kracht zijn weg vervolgen.

Zowel het oudere echtpaar als de vrachtwagenchauffeur raakten bij het ongeluk niet gewond. Wel is het oudere echtpaar enorm geschrokken.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog onduidelijk. De politie heeft van beide partijen een verklaring opgenomen en denkt dat het mis is gegaan bij het in- en uitvoegen.

Vanwege het ongeval is de rechterrijstrook afgesloten en is de maximumsnelheid tijdelijk verlaagd naar 50 kilometer per uur. Dit zorgt voor een lange file op de weg.

De auto van het echtpaar is afgesleept naar een bergingsdepot in Apeldoorn. Daar wordt gekeken of het echtpaar vandaag nog de reis naar de vakantiebestemming kan vervolgen.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.