Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) do 31 december 2020, 15:41

Varkens omgekomen bij brand in stal Klarenbeek

Laatst bijgewerkt: maandag 17:26 uur

KLARENBEEK – In de stal van een agrarisch bedrijf aan de Iemschoten in Klarenbeek heeft donderdagochtend brand gewoed. De hulpdiensten gingen met meerdere voertuigen op de brand af, die snel werd opgeschaald.

De eerste melding van de brand kwam rond 10.45 uur. De Veiligheidsregio liet vervolgens weten dat de brandweer met drie blusvoertuigen onderweg was naar de vuurhaard. Door snel ingrijpen kon de brand geblust worden en werd erger voorkomen.

In de 80 bij 20 meter grote stal stonden koeien die veilig buiten zijn gekomen. In de stal bleken naast koeien ook varkens te staan. Er is geprobeerd om ook deze dieren uit de schuur te halen. Dit is helaas niet gelukt waardoor de varkens de brand niet hebben overleefd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.