Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 07 april 2021, 15:12

Veel schade en verkeershinder na forse klapper op kruising in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 17:23 uur

APELDOORN – Op de kruising Kanaal Zuid met de Marchantstraat in Apeldoorn heeft woensdagochtend een aanrijding plaatsgevonden. Hierbij kwamen de inzittenden met de schrik vrij.

Het ongeval gebeurde rond 10.25 uur nadat een automobiliste vanaf de Marchantstraat, bij de verkeerslichten rechtdoor wilde gaan, richting de Maten. Een automobilist die vanaf de kant van de Maten kwam, wilde links afslaan, kanaal Zuid op met een botsing tot gevolg. Beide verklaarden aan de aanwezige agenten dat zij door groen, dan al wel niet door het oranje verkeerslicht zijn gereden.

Een toevallig voorbijkomende ambulancebroeder schoot te hulp. Gelukkig bleek er niemand gewond te zijn geraakt en bleek het alleen om materiële schade te gaan.

De kruising lag bezaaid met brokstukken. Vanwege het ongeval was de kruising dan ook grotendeels afgesloten. Dit zorgde voor enige verkeershinder voor automobilisten die richting de Maten moesten.

De auto’s raakte dusdanig beschadigd dat zij moesten worden afgesleept. Beide bestuurders zijn door een familielid opgehaald.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.