Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 17 maart 2023, 11:44

Veel schade maar geen gewonden bij aanrijding in Lieren

LIEREN – Bij een ongeluk op de beruchte ‘dodenweg’ Kanaal Zuid ter hoogte van Lieren zijn vrijdagochtend twee auto’s zwaar beschadigd geraakt. De inzittenden zijn nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 10.15 uur op de kruising Kanaal zuid met de Liederstraat. Door een nog onbekende oorzaak botste de twee auto’s midden op de kruising met elkaar. De kruising is beveiligd met verkeerslichten. Hoe het ongeluk dan ook kon gebeuren is niet bekend.

De hulpdiensten waren na de aanrijding snel ter plaatse. De inzittenden van beide voertuigen werden nagekeken door het ambulancepersoneel maar niemand raakte gewond. De twee personenauto’s liepen bij het ongeluk forse schade op en moesten door een berger worden afgesleept.

Vanwege het ongeluk was de kruising enige tijd volledig afgesloten tussen Apeldoorn en Loenen. Verkeer moest keren en een alternatieve route vinden. Inmiddels zijn beide voertuigen van de weg en is de weg weer vrij gegeven.

Deel dit artikel

112 Melding

10:21:03 17-03-23 Aanrijding letsel Kanaal Zuid Lieren Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.