Redactie — 1120 reactie(s) — wo 21 november 2018, 16:24

Verdachten van inbraak opgepakt dankzij getuige en Sniper

AMERSFOORT – Afgelopen nacht, rond 01:45 uur, kreeg de politie de melding dat er was ingebroken op de Modemweg in Amersfoort. Een alerte getuige had drie mannen bij een bedrijfspand zien wegrennen en alarmeerde de politie.

In de omgeving werd één van de verdachten, een 23-jarige Amsterdammer, vrijwel direct door agenten aangehouden. De inmiddels ter plaatse gekomen hondengeleiders zetten hun diensthonden Sem en Sniper in, op zoek naar de andere verdachten. Een tweede verdachte, een 29-jarige man eveneens uit Amsterdam, werd door Sniper aangetroffen. Het voertuig van de verdachten werd in de omgeving aangetroffen en in beslag genomen, De derde verdachte wist vooralsnog te ontkomen, naar hem wordt het onderzoek voortgezet.

Verdachte situatie? Bel 112!
Deze aanhoudingen waren het resultaat van een mooie samenwerking tussen de getuige, de politie en de diensthondengeleiders. Heterdaadkracht is voor een groot deel te danken aan de inwoners van onze stad. U weet tenslotte het beste wanneer u afwijkend gedrag in uw straat of buurt waarneemt. Daarom: Ziet u een verdachte situatie, aarzel dan niet en bel 112.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons