Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) ma 10 mei 2021, 17:50

Verkoop exclusieve sneakers eindigt in beroving en schietpartij

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:22 uur

ROTTERDAM – Een afspraak om een paar exclusieve sneakers te verkopen, eindigt zondag aan het begin van de avond in een beroving van de verkopende partij. Op de Houdringeweg beroven twee mannen de verkoper en beschieten tijdens hun vlucht zijn auto. En dat midden op straat terwijl er kinderen aan het buiten spelen waren.

Een 30-jarige Rotterdammer zet via social media een paar exclusieve sneakers te koop. Hij maakt een afspraak met een geïnteresseerde koper voor zondag 9 mei om 18.15 uur op de Houdringeweg. Terwijl hij in zijn auto wachtte, zag hij vanaf de Eijsdenstraat twee jongens aan komen lopen. De verkoop lijkt in eerste instantie gemoedelijk te verlopen, maar opeens geeft één van de jongens hem een klap en richten zij een vuurwapen op de man. De jongens pakken spullen uit de auto van de man en rennen vervolgens een steegje tussen de huizen in. De man stapt in zijn auto om achter de jongens aan te gaan, maar dan schiet één van de twee daders op zijn auto. Dan nog geeft de man het niet op en gaat verder op zoek naar de daders, maar verliest ze uit het oog.

De politie is een onderzoek gestart naar de beroving en beschieting en komt daarvoor graag in contact met getuigen en/ of mensen die beschikken over camerabeelden in de omgeving van de Houdringeweg / Eijsdenstraat.

Het slachtoffer omschrijft de daders als twee jongens met een donkere huidskleur, vermoedelijk ergens tussen de 16 en 20 jaar oud. Beiden zijn ongeveer 1.75m lang en beiden waren geheel in het zwart gekleed. De ene man had een slank postuur, de andere een normaal postuur en kleine dreads die onder zijn pet vandaan staken.

Heeft u zondag omstreeks half zeven ’s avonds twee jongens zien rennen in de Beverwaard die aan deze omschrijving voldoen, dan komt de recherche van Rotterdam-Zuid graag met u in contact. U kunt bellen met 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven met 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.