Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) ma 16 november 2020, 17:51

Vermoedelijk asbest vrijgekomen bij schuurbrand in Exloo

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:28 uur

EXLOO – De brandweer is maandagmiddag uitgerukt voor een schuurbrand aan de Hoofdstraat in Exloo. De brand woedde in een schuur achter een woning. Het dak van het gebouw raakte ernstig beschadigd. Een andere, nabijgelegen schuur liep tevens schade op.

Meerdere brandweerkorpsen uit 2e Exloërmond,Borger, Gieten, Schoonoord en Emmen zijn ter plekke om de brand te blussen. De Hoofdstraat is voor doorgaand verkeer tijdelijk afgesloten.

Bij de brand komt er veel rook vrij. Waardoor de brand is ontstaan, is niet bekend. Veiligheidsregio Drenthe meldt dat bij de brand vermoedelijk asbest is vrijgekomen. Het verspreidingsgebied hiervan is nog niet bekend.

Door het snel optredende van de brandweer is de schade beperkt gebleven. De schuur waar de brand was moet als verloren worden beschouwd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.