Logo 112inBeeld

Redactie lokaal 0 reactie(s) do 03 december 2020, 16:51

Verwaarloosde dieren en voortvluchtige ontdekt bij grote controle op camping Stroe

Laatst bijgewerkt: maandag 17:27 uur

STROE – Donderdagochtend is er een grootscheepse controle geweest op en rond het terrein van camping Ruimzicht aan de Heideweg in Stroe.

Tientallen politieagenten en handhavers sloten donderdag in alle vroegte het terrein en een deel van de Heideweg af. Op drie plekken rondom de camping, vlakbij snelweg A1, plaatste de politie tenten, waardoor een soort controlestraat ontstond. Bij de controle werd een persoon aangehouden die in Duitsland wordt gezocht. Ook de dierenpolitie was aanwezig. Er zijn bij de controle meerdere dieren die niet gehouden mogen worden in beslag genomen.

Volgens de gemeente Barneveld ging het hier om een ,,integrale actie waarbij op verschillende punten controles worden uitgevoerd”, aldus woordvoerder Margreet van den Broek. Volgens een buurtbewoner werd er donderdagochtend al verlichting opgehangen rondom de camping. Het leek er daarnaast op dat mensen hun vakantiehuisje aan het leeghalen waren.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.