Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) ma 26 april 2021, 17:46

Vlammen slaan uit dak van woning aan de Deventerstraat in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 17:22 uur

APELDOORN – Op de Deventerstraat in Apeldoorn is maandagmiddag 26 april brand uitgebroken in een woning. De vlammen slaan uit het dak van de woning.

De hulpdiensten kregen rond 16.10 uur een eerste melding van de brand. De brandweer ging met onder meer een hoogwerker richting de woning, waar inmiddels flinke rookwolken te zien waren. Korte tijd later waren er ook buiten vlammen te zien.

De brandweer bestrijdt het vuur van binnenuit en controleert de woning op eventueel aanwezige personen, meldt de veiligheidsregio. De Deventerstraat is afgezet.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Er zijn vijf mensen door aanwezige ambulancemedewerkers gecontroleerd, ze worden niet overgebracht naar het ziekenhuis.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.