Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 10 maart 2023, 4:11

Voetganger gewond naar het ziekenhuis na botsing met scooterrijder op fietspad in Beekbergen

BEEKBERGEN – Een voetganger is donderdagavond in Beekbergen gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een scooterrijder. De voetganger is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde even voor 22.30 uur op het fietspad langs de Beekbergerweg (N786) tussen Beekbergen en Loenen. Een man liep over het fietspad en werd door een scooterrijder te laat opgemerkt met een botsing tot gevolg. De voetganger raakte bij het ongeluk gewond en moest door het ambulancepersoneel worden nagekeken. In afwachting van het ambulancepersoneel ontfermden de aanwezige agenten zich over de man. Doordat deze niet kon opstaan lag hij tot de ambulance arriveerde in de stromende regen op het fietspad.

Het duurde echter voordat er een ambulance ter plekke was. Na pas 45 minuten na de 112 melding arriveerde de ambulance waarna de man in de warme ambulance kon worden nagekeken en behandeld. Na behandeling in de ambulance werd de man overgebracht naar het Ziekenhuis.

De politie heeft van de betrokkenen een verklaring opgenomen en doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Op de plek van het ongeluk waren geen lantaarnpalen aanwezig. Of dit een rol heeft gespeeld bij de toedracht van het ongeluk is niet bekend.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.