Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) za 10 juli 2021, 16:19

Voorbijgangers in Apeldoorn vinden lasergun op straat

Laatst bijgewerkt: maandag 17:20 uur

APELDOORN – Twee voorbijgangers zagen afgelopen nacht wel iets heel opmerkelijks liggen op straat, namelijk een Lasergun. 

 

De twee voorbijgangers reden tussen 02.00- 03.00 uur in een auto over de Prins Willem- Alexanderlaan ter hoogte van de Koning Stadhouderlaan in het centrum van Apeldoorn toen zij de lasergun zagen liggen. Een van hen raapte de lasergun van de grond af en bracht deze naar het politiebureau aan de Europaweg in Apeldoorn. 

 

De lasergun, die wordt gebruikt door de politie om snelheidscontroles uit te voeren, was al flink beschadigd geraakt. En de vraag is dan nog of die nog gebruikt zou kunnen worden. 

 

Op het politiebureau nam een agent de lasergun over van de vinders. Hoe het kon dat de lasergun op straat lag, is nog een raadsel. De politie heeft hem in ieder geval terug.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.