Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 28 februari 2021, 19:18

Voorbijgangers ontdekken brand in woning aan het Karnhuis in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 17:25 uur

APELDOORN – Voorbijgangers ontdekten zondag aan het einde van de middag een brand in een woning aan het Karnhuis in Apeldoorn.

De brand werd rond 17.45 uur ontdekt waarna de brandweer werd gebeld. De brandweer was samen met de politie snel ter plaatse. Bij aankomst stond de gehele woning al vol rook. De brandweer schaalde uit voorzorg op naar middel brand omdat er mogelijk nog personen binnen waren. Om deze reden werd er ook een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd. Uiteindelijk bleek er niemand in de woning aanwezig.

De brandweer moest, om de woning te kunnen betreden, zowel de voor als achterdeur forceren. De brandweerlieden hadden vervolgens het vuur snel onder controle en geblust. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk en wordt onderzocht. De woning is in ieder geval voorlopig onbewoonbaar, deze heeft namelijk veel rookschade opgelopen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.