Redactie misdaad 0 reactie(s) ma 10 oktober 2022, 11:21

Voordeur van woning in Rozenburg beschadigd door explosie

Laatste update: 2 maanden geleden

ROZENBURG – In de nacht van zondag op maandag 10 oktober heeft er een explosie plaatsgevonden bij een woning aan de Juliana van Stolberglaan in Rozenburg. De 32-jarige bewoonster en haar twee jonge kinderen zijn gelukkig niet gewond geraakt. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Het is even voor drieën in de nacht als de bewoonster van de woning wordt opgeschrikt door een harde knal. Als zij gaat kijken ziet ze een enorme ravage in de woning en belt direct 112. Toen de politie bij de woning aankwam, troffen zij de bewoonster met haar twee jonge kinderen aan in de woning. Gelukkig is er niemand gewond geraakt door de explosie.

Getuigen

De politie is meteen een onderzoek gestart omdat het al snel duidelijk werd dat het om een misdrijf gaat. De Forensische Opsporing en het Team Explosieven Verkenning zijn vannacht bij de woning, ook meteen een onderzoek gestart. De politie is toch nog op zoek naar extra informatie. Heeft u iets gezien of gehoord wat te maken kan hebben gehad met deze explosie? Neemt u dan contact op via 0900-8844.

Foto’s : AS Media

20200608200032.jpg

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons