Logo 112inBeeld

Redactie brand 0 reactie(s) ma 27 maart 2023, 12:00

Vrachtwagen in brand bij pizzabakkerij in Bunschoten

BUNSCHOTEN – Op maandagmorgen 27 maart is brand ontstaan bij pizzabakkerij Bobolie aan de Edisonweg in Bunschoten. Een vrachtwagen stond in brand bij een losplaats.

Het betrof een vrachtwagen van een Poolse chauffeur. De brand zorgde voor een forse rookontwikkeling en werd al snel groter. Poolse medewerkers van de bakkerij wilde nog een bluspoging doen, maar werden vanwege de veiligheid verzocht dit niet te doen.

De brandweer was uiteindelijk snel aanwezig. Brandweerlieden zijn enige tijd bezig geweest met blussen. Aanwezigen agenten hebben iedereen op afstand gehouden. Enige tijd was de Kronkels afgesloten omdat er een brandslang over de weg lag. De cabine heeft forse schade opgelopen en moet als verloren worden beschouwd.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


Locatie

112 Melding

10:02:48 27-03-23 P 1 BR wegvervoer Edisonweg de Kronkels Bunschoten-Spakenburg 090431 Blusgroep 1 Brandweer Bunschoten Utrecht

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.