Logo 112inBeeld

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 21 februari 2023, 19:24

Vrachtwagen met melk raakt van de weg en belandt in de sloot

HOOGLAND – Op de Slaagseweg in Hoogland is dinsdag, aan het begin van de avond, een vrachtwagen van de weg geraakt en in een sloot terecht gekomen. De vrachtwagenchauffeur wordt momenteel nagekeken door het ambulancepersoneel.

Het ongeluk gebeurde even na half zeven nadat de vrachtwagenchauffeur in een bocht, in de berm terecht kwam en vervolgens de macht over het stuur verloor. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Naast de politie en ambulancedienst waren er ook meerdere brandweerwagens ter plaatse gekomen waaronder een duikteam uit Bunschoten. Zij hoefde niet in actie te komen. De chauffeur kon zelfstandig uit het voertuig komen. Hij wordt momenteel nagekeken door het toegesnelde ambulancepersoneel.

De vrachtwagen ligt op zijn zijkant in het water. De vrachtwagen vervoerde melk. Een berger zal er aan te pas moeten komen om de vrachtwagen uit de sloot te takelen. Dit gaat nog een lange klus worden.

De Slaagseweg is vanwege het ongeluk volledig afgesloten.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


Locatie

112 Melding

18:38:01 21-02-23 P 1 Voertuig te water (vrachtauto, Auto) Slaagseweg Hoogland 090111 090411 098694 090331 090341 Duikers Brandweer Bunschoten Utrecht

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.