Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) do 12 augustus 2021, 3:09

Vrachtwagen verliest kratten bier op A50 tussen Arnhem en Beekbergen; vier auto’s beschadigd

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:19 uur

BEEKBERGEN – Op de A50 tussen Arnhem en knooppunt Beekbergen heeft ter hoogte van Lieren een vrachtwagen een deel van zijn lading verloren.

Het voorval gebeurde rond 23.15 uur plaats. De vrachtwagenchauffeur was onderweg van de Hertog Jan brouwerij uit Drommelen naar Zwolle, daar zal hij de landing rond 23.00 uur lossen bij een distributiecentrum van Albert Heijn maar zover kwam het niet. De vrachtwagenchauffeur verloor een deel van zijn landing nadat hij moest uitwijken voor een automobilist die hem in wilde halen. De vrachtwagenchauffeur moest hierdoor corrigeren waardoor hij slingerde met als gevolg dat zijn lading, zo’n 1800 kratjes begonnen te schuiven en daarvan zeker enkele tientallen uit de trailer vielen.

De snelweg lag bezaaid met kratjes bier en kapotte bierflesjes. Vier automobilisten konden de kratjes en bierflesjes niet meer ontwijken en liepen schade op aan hun voertuigen. Zij konden na het invullen van de schadeformulieren en de gegevens verder rijden.

Vanwege de ravage op de snelweg, waar zeker zo’n 100 kapotte bierflesjes lagen verspreidt over honderden meters, werd de snelweg enige tijd volledig afgesloten. Dit zodat er met een veegmachine de glasscherven kon worden opgeveegd.

De chauffeur en Rijkswaterstaat hebben de krantjes bij elkaar gestapeld en van de rijstroken afgehaald.

Een bergingsbedrijf heeft een deel van de lading van de vrachtwagen overgeladen waarna de vrachtwagenchauffeur zijn weg na ruim 2 uur kon vervolgen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.