Logo 112inBeeld

Redactie overig 0 reactie(s) ma 30 januari 2023, 18:43

Vrachtwagenchauffeur verliest lading slachtafval op de Arnhemseweg in Beekbergen

BEEKBERGEN – De Arnhemseweg (N788) tussen Apeldoorn en Beekbergen is gedeeltelijk afgesloten geweest vanwege slachtafval op de weg ligt.

Vlak voor 12.00 uur maakte een vrachtwagen een noodstop, vermoedelijk omdat de vrachtwagen te dicht op zijn voorganger kwam. Gevolg daarvan was dat een deel van de inhoud van de trailer, die vol lag met slachtafval tussen de trailer en de cabine terecht kwam en zo ook op de N788.

Doordat het slachtafval op de weg lag en de vrachtwagen niet verder kon rijden omdat een deel van het slachtafval tussen de trailer en cabine lag, sloot de politie een deel van de N788 in de richting van Beekbergen af. Als gevolg ontstond er aan beide kanten files. Agenten leiden het verkeer om en om langs de smurrie op de weg.

Pas tegen 15.00 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.