Logo 112inBeeld

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 31 mei 2023, 12:35

Vrachtwagenchauffeur wijkt uit en belandt met combinatie in droge sloot

WENUM WIESEL – Een vrachtwagencombinatie is aan de Papegaaiweg in Wenum Wiesel van de weg geraakt. De chauffeur moest uitwijken en belandde met zijn voertuig in een droge sloot. Hij kon niet meer zelfstandig eruit komen. Een berger is onderweg om de vrachtwagen uit de sloot te takelen.

Het ging rond 11.45 uur mis toen de chauffeur moest uitwijken voor een voertuig wat vanaf tegengestelde richting kwam. De chauffeur reed richting de berm maar door het hoge gras had hij niet door dat er een greppel was. De chauffeur vertelde dat hij zijn combinatie voelde wegzakken. Toen was het al te laat.

De vrachtwagen zit muur vast in de greppel. In de trailer zitten ook nog goederen. Een berger is onderweg om de vrachtwagencombinatie los te trekken. De Papegaaiweg zal ten tijde van de berger volledig worden afgesloten. Het verkeer zal dan enige hinder gaan ondervinden.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.