Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) do 01 juli 2021, 15:53

Vrachtwagens met elkaar in botsing op de A50 bij Beekbergen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:20 uur

BEEKBERGEN – Op de A50 tussen Arnhem en Apeldoorn heeft ter hoogte van Beekbergen een aanrijding plaatsgevonden tussen twee vrachtwagens. Hierbij raakte wonder boven wonder niemand gewond.

De politie kreeg rond 12.30 uur een melding binnen van de aanrijding en rukte met spoed uit. Bij aankomst bleek er niemand gewond te zijn geraakt en er alleen sprake te zijn van materiële schade.

Vanwege het ongeval werden de twee rechterrijstroken afgesloten. Dit leidde tot zo’n 8 kilometer file, met zo’n 35 minuten vertraging.

Volgens de politie gebeurde het ongeval nadat de voorste vrachtwagen moest afremmen en de achterste vrachtwagen dit te laat opmerkte met een botsing tot gevolg. De achterste vrachtwagen, zal moeten worden geborgen. De vrachtwagenchauffeur is ver van huis. De vrachtwagen komt namelijk uit Noord Macedonië.

De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Daarbij wordt gekeken of de vrachtwagen chauffeur genoeg afstand heeft gehouden op zijn voorganger.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.