Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) za 08 mei 2021, 0:55

Vriend brengt man naar ziekenhuis na ongeval Wekerom, man wordt onderweg niet lekker

Laatst bijgewerkt: maandag 17:22 uur

EDE / WEKEROM – Op de Wekeromseweg tussen Ede en Wekerom is vrijdagavond rond 23:30 uur een ambulance opgeroepen. Een auto sloeg over de kop op de Westenengseweg tussen Harskamp en Wekerom in en belandde in de sloot.

Een vriend van de bestuurder besloot met hem naar het ziekenhuis te rijden in Ede na het eenzijdige ongeval. De man werd echter tijdens de rit niet lekker waarna een ambulance werd gealarmeerd. De hulpdiensten rukte groot uit, omdat mogelijk het dak van de auto er af geknipt moest worden vanwege het letsel. Dit was uiteindelijk niet nodig.

Ambulance verpleegkundigen besloten de man met spoed mee naar het ziekenhuis te nemen. Hij had onder andere letsel aan de bekken aldus een voorbijganger die gestopt was.

De ook gealarmeerde politie ging nog ter plaatse aan de Westenengseweg maar het wrak was al weg gehaald door vrienden. Het enige wat te zien was, was een klein oliespoor en een beschadigde berm.

De vriend die de gewonde man meenam had geluk dat zijn dak er uiteindelijk niet afgehaald hoefde te worden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.