Logo 112inBeeld

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 11 september 2022, 17:46

Vrouw ernstig gewond bij aanrijding op de Loosdrechtseweg, politie zoekt getuige in Fiat 500

HILVERSUM – Zondagochtend 11 september werd een vrouw aangereden op de Loosdrechtseweg. Ze raakte hierbij ernstig gewond. De politie is voor het onderzoek op zoek naar een specifieke getuige. Het gaat om de bestuurder van een grijskleurige Fiat 500. Mogelijk heeft deze bestuurder iets gezien wat kan helpen bij het onderzoek.

Rond 09.25 uur stak het slachtoffer de weg over. Door nog onbekende oorzaak werd zij door een auto aangereden. Het slachtoffer raakte hierbij ernstig gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto is met de politie mee gegaan om een verklaring af te leggen.

Bestuurder grijze Fiat 500 gezocht

De politie heeft met een aantal betrokkenen gesproken, maar de toedracht is nog niet helemaal duidelijk. Volgens getuigen reed rond het tijdstip van het ongeval een grijskleurige Fiat 500 vlak achter de auto. De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van deze Fiat 500. Mogelijk heeft de bestuurder iets gezien wat kan helpen om het beeld rond te krijgen. Heeft u het ongeval zien gebeuren? Reed u in de grijze Fiat 500? Neem dan contact op met de politie in Hilversum via 0900-8844 . Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

112 Melding

09:25:08 11-09-22 Aanrijding letsel Loosdrechtseweg Hilversum Politie Gooi en Vechtstreek (Persinfo)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.