Logo 112inBeeld

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 02 maart 2023, 16:25

Vrouw gewond bij harde botsing na voorrangsfout in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: donderdag 2 mrt 2023 om 19:28 uur

APELDOORN – Een vrouw is donderdagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk op de Oost Veluweweg in Apeldoorn. De vrouw werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 15.45 uur door een voorrangsfout. De Tesla reed in de richting van Apeldoorn toen deze door een afslaande auto vol in de flank werd geraakt. De bestuurster van de grijze auto kwam met schrik vrij maar haar bijrijdster raakte gewond en moest door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis worden gebracht. De bestuurder van de Tesla is ter plekke nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Beide auto’s liepen forse schade op en moesten door een berger worden afgesleept. Door het ongeluk ontstond er van zowel Apeldoorn naar de A50 als andersom een behoorlijke file.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.