Redactie brand 0 reactie(s) vr 03 maart 2023, 19:06

Vrouw lichtgewond aan hand bij blussen vlam in de pan

BARNEVELD – Aan de Kampstraat in het centrum van Barneveld heeft een vrouw vrijdagavond rond 18:00 uur een brandende pan met water geblust. Hierdoor ontstond een flinke steekvlam.

De vrouw raakte bij het blussen lichtgewond aan haar hand. De brandweer kwam ter plaatse om een controle uit te voeren. Gelukkig bleek het vuur in de woning uit het jaar 1905 geblust. Wel is er veel schade in de keuken, stichting Salvage is in kennis gesteld voor de schade afhandeling. Ook heeft de brandweer bij de buren een controle ingesteld omdat de lucht van het vet flink te ruiken was.

Hoe moet je een vlam in de pan blussen?

Ondanks dat het vuur uit was, is het levensgevaarlijk een brandende pan te blussen met water. Het advies van de brandweer is om de deksel op de pan te leggen of het gas uit te zetten.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

18:07:07 03-03-23 P 2 BGM-03 BR nacontrole Kampstraat Barneveld 07-1741

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.