Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 24 april 2023, 17:32

Vrouw naar het ziekenhuis na frontale aanrijding in Uddel

UDDEL – Bij een zwaar ongeluk op de N302 bij Uddel is een vrouw gewond geraakt. De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde maandagmiddag rond 16.45 uur op de Meervelderweg (N302) ter hoogte van de Jachthuisweg. De hulpdiensten waaronder meerdere brandweerwagens en ambulances spoedden zich richting de ongevalslocatie en troffen daar twee zwaar beschadigde auto’s aan. Er bleek een frontale botsing te hebben plaatsgevonden. Een van de auto’s was door de botsing terecht gekomen in een naast gelegen greppel. De brandweer heeft beide voertuigen veilig gesteld.

Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de inzittenden van beide voertuigen. Een van hen, een vrouw bleek gewond te zijn geraakt. Zij werd door het ambulancepersoneel ter plekke verzorgd maar moest voor verdere behandeling en onderzoek naar het ziekenhuis worden overgebracht. Een klein kindje werd door ambulancepersoneel nagekeken ter plekke.

De N302 is vanwege het ongeluk in beide richtingen volledig afgesloten. Het verkeer tussen Apeldoorn en Uddel ondervindt vanwege het ongeluk forse hinder.

De toedracht van het ongeluk is nog onduidelijk. De verkeersongevallen analyse van de politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

16:44:23 24-04-23 Aanrijding letsel N302 - Meervelderweg 123,5 Uddel Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.