Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 04 juli 2021, 16:16

Vrouwen naar ziekenhuis na verhoogde concentratie koolmonoxide in woning Beekbergen [video]

Laatst bijgewerkt: maandag 17:20 uur

BEEKBERGEN – De brandweer is zondagmorgen 4 juli gealarmeerd om metingen uit te voeren in een woning aan de Freule Hartsenplein in Beekbergen. De brandweer kwam ter plaatse en voerde metingen uit in verschillende woningen. In meerdere woningen werd verhoogde waarde CO gemeten. Twee vrouwen bleken zich toch niet lekker te voelen waarna een ambulance met spoed ter plaatse kwam.

Omdat de rijtjeswoning verbouwd werd lagen er zeilen op het dak. De brandweer heeft deze van het dak gehaald zodat de zolder goed kan ventileren. De twee vrouwen zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer heeft de monteur afgewacht waarna zij weer terug naar de kazerne konden. De monteur gaat onderzoeken waardoor de koolmonoxide kon ontsnappen.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.