Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) vr 25 december 2020, 16:26

Wateroverlast door koperdiefstal, dief gaat nat

Laatst bijgewerkt: maandag 17:27 uur

AMERSFOORT – Op eerste kerstdag kreeg de brandweer een melding van wateroverlast aan de Nijverheidsweg-Noord in Amersfoort. Bij de (voormalige) Rapido wasstraat bleek sprake van een flinke waterlekkage waarbij water buiten over de parkeerplaats wegstroomde.

Met zwaar gereedschap verschafte de brandweer zich toegang tot de meterkast. Het water gutste in de kast van boven naar beneden. Omdat er een stuk leiding ontbrak en er aan de buitenzijde van het gebouw een raam was vernield is er het vermoeden dat er sprake is van koperdiefstal. Een tweede wagen van de brandweer is ter plaatse gekomen voor specifieke hulpverlening om de lekkage te stoppen.

De dief/dieven hebben geprobeerd een koperen afsluiter te stelen door eerst de toeleidende plastic leiding door te zagen. Waarschijnlijk zijn de pogingen verder gestaakt door de hoge waterdruk die erop stond.

Het gebouwtje staat op de nominatie te worden gesloopt in verband met de aanleg van een woonwijk ‘kop van isselt’.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.