Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 01 november 2020, 6:03

Wederom een nachtelijke autobrand in Bunschoten

Laatst bijgewerkt: maandag 17:29 uur

BUNSCHOTEN – In de nacht van zaterdag op zondag 1 november rond 3:45 uur is een autobrand ontstaan aan de Achterste Kamp in Bunschoten. Bij aankomst van de brandweer was de auto al niet meer te redden. Brandweerlieden hebben de brand geblust. Tijdens de brand was de eigenaar van de auto al wakker.

Agenten hebben gezocht naar aanwijzingen voor brandstichting. Voor zover bekend zijn ze niet aangetroffen. Mogelijk wordt de brand verder onderzocht. Ook een naastgelegen bus heeft forse schade opgelopen door de brand. Vooral de motorkap van de auto heeft in de brand gestaan.

Met hydraulisch gereedschap heeft de brandweer de achterbak open gemaakt, om te controleren of alles daar uit was. Afgelopen woensdag heeft ook al een autobrand plaatsgevonden. Veel buurtbewoners waren wakker geworden van de brand.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.