Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) do 15 april 2021, 16:25

Wie legt er een vuurwerkbom bij de Mieraskerk?

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:23 uur

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL – Dinsdagochtend op 30 maart, heel vroeg, om 4.35 uur, legt een man een vuurwerkbom neer bij de ingang van de Mieraskerk. Het veroorzaakte behoorlijke schade aan het gebouw aan de Nachtegaalstraat in Krimpen aan den IJssel.

Buurtbewoners werden opgeschrikt door een harde knal. Door de knal sprong onder meer een ruit in de voorpui van de kerk. Er vielen gelukkig geen gewonden. Onderzoek door de forensische opsporing van de politie wijst uit dat het veroorzaakt is door vuurwerk.

Het onderzoek loopt nog volop en de politie heeft al meerdere mensen gesproken, maar zoals iedereen zal begrijpen, waren er op dat tijdstip weinig mensen op straat. Gelukkig hebben ze camerabeelden en die willen we nu delen met de bezoekers van deze website. De politie hoopt dan ook dat iemand de persoon op de beelden herkent en contact opneemt via 0900-8844. Als u liever anoniem wilt blijven, bel dan 0800-7000.

Zie ook:

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.