Logo 112inBeeld

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 31 mei 2023, 22:08

Wielrenner zwaargewond bij botsing met tractor in Voorst

VOORST – Woensdagavond is een wielrenner zwaargewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een tractor. Het ongeval gebeurde op de kruising tussen de Watergatstraat en de Appenseweg in Voorst.

De tractor reed in de richting van de Watergatstraat toen van de andere kant een groep wielrenners aan kwam rijden. Die wielrenners wilden de tractor voorbijrijden toen het misging. Een van de wielrenners raakte de tractor, ging onderuit en raakte zwaargewond. Het zou gaan om een jonge fietser.

Om het slachtoffer te kunnen helpen, werd er ook een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) opgeroepen die vlak naast het incident kon landen. De zwaargewonde wielrenner is uiteindelijk met de traumaheli naar het ziekenhuis gebracht.

Locatie

112 Melding

20:00:30 31-05-23 A1 Ambu 08993 HV weg letsel Voorst Voorst Rit 124572 Appenseweg Traumaheli Lifeliner 3 - MMT Ambulance GelderlandZuid

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.