Redactie ongeval 0 reactie(s) do 18 mei 2023, 15:53

Wielrenster gewond bij botsing met afslaande auto in Beekbergen

BEEKBERGEN – Een wielrenster is donderdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een afslaande auto op de Arnhemseweg in Beekbergen. De wielrenster is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 14.00 uur nadat de bestuurder van de blauwe auto wilde afslaan naar hotel de Englanderholt en daarbij de wielrenster over het hoofd zag met een botsing tot gevolg. De vrouw kwam hard ten val en raakte gewond.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde vrouw. Zij werd na behandeling ter plekke overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft van getuigen en de bestuurder een verklaring opgenomen. Zowel de fiets als auto liepen schade op. De fiets is tijdelijk bij een woning gestald.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.