Logo 112inBeeld

Redactie overval 0 reactie(s) za 11 maart 2023, 0:28

Woningoverval Robert Kochstraat in Apeldoorn blijkt toch iets anders te wezen

Laatst bijgewerkt: zaterdag 11 mrt 2023 om 03:30 uur

APELDOORN – Meerdere politiewagens zijn vrijdagavond met spoed naar de Robert Kochstraat in Apeldoorn gereden vanwege een melding van een ‘woningoverval’. Bij aankomst bleek het verhaal toch iets anders te liggen..

Rond 22.15 uur kwam er een 112 melding binnen dat er een overval had plaatsgevonden op een woning aan de Robert Kochstraat. Toen agenten arriveerden en het verhaal aanhoorden bleek er geen sprake van een woningoverval maar van een conflict tussen meerdere personen. Dat conflict liep dusdanig uit de hand dat er een handgemeen ontstond bij de deuropening van de woning.

De agenten startte een onderzoek maar omdat het ‘slachtoffer’ geen aangifte wilde doen, werd het onderzoek gestaakt. Hierop vertrokken de agenten en keerde de rust in de straat weer terug.

Locatie

112 Melding

22:25:48 10-03-23 Overval Woning Robert Kochstraat Apeldoorn Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.