Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 16 juni 2021, 6:47

Zeer grote brand bij recyclebedrijf in Zwolle

Laatst bijgewerkt: maandag 17:21 uur

ZWOLLE – Woensdagmorgen 16 juni omstreeks 4.40 uur is brand zeer grote ontstaan in een recyclebedrijf aan de Steinfurtstraat in Zwolle. De brand gaat gepaard met grote, zwarte rookwolken.

Volgens 112 Meldingen Zwolle is de brandweer is met veel materiaal aanwezig om de brand te bestrijden. De rook trekt over de Rijksweg A28 ter hoogte van de Hessenpoort. Heeft u last van de rook sluit dan ramen en deuren en zet ventilatie, indien mogelijk, uit of zet deze in de laagste stand.

Rond 8.00 uur werd het sein brand meester gegeven. Het nablussen duurt naar verwachting nog uren. Toen de brand uitbrak bij de vestiging van PreZero in Zwolle, waren er mensen in het gebouw. Er zijn volgens een woordvoerder van veiligheidsregio IJsselland geen gewonden gevallen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.