Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 11 april 2021, 16:40

Zoekactie naar vermiste 27-jarige kanoër uit Ermelo gestaakt

Laatst bijgewerkt: maandag 17:23 uur

ZEEWOLDE / HARDERWIJK – Hulpdiensten hebben de zoektocht naar de vermiste kanoër in het Wolderwijd bij Harderwijk gestaakt. De Kustwacht laat weten het hele gebied te hebben afgezocht. De vermiste persoon is niet aangetroffen. De kustwacht heeft de zoektocht verder gestaakt. De 27-jarige inwoner van Ermelo raakte in de nacht van vrijdag op zaterdag vermist. Zaterdagochtend is zijn lege kano aangetroffen in de vaargeul.

De brandweer uit Zeewolde, Harderwijk en de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) zochten zaterdagmiddag al naar de man, maar zonder resultaat. Ook een helikopter en een vliegtuig van de Kustwacht speurden mee.

Voorbereidingen worden getroffen om maandagochtend de zoektocht te hervatten. Wederom zal dit met sonar zijn om ook onder water te kunnen zoeken.

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.