Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 27 juni 2021, 6:20

Zwangere vrouw gewond bij ernstig ongeval op de A1 in Amersfoort

Laatst bijgewerkt: maandag 17:20 uur

AMERSFOORT – Zondagmorgen 27 juni om 4.40 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Rijksweg A1 ter hoogte van hectometerpaal 40,4 in Amersfoort.

Twee personenauto’s kwamen door onbekende reden met elkaar in botsing. Door de botsing reed een personenauto tegen de vangrail en de andere kwam tot stilstand in de sloot. Meerdere hulpdiensten waaronder de brandweer werden massaal opgeroepen naar het ongeval. Door het ongeval zijn de inzittenden van het voertuig die in het water was beland gewond geraakt. Een zwangere vrouw en een man zijn behandeld door het ambulancepersoneel en overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft het voertuig dat tegen de vangrail stond gecontroleerd. Achterin het voertuig lag een tank, de brandweer heeft de tank veiliggesteld. Door het ongeval lag de snelweg met bezaaid met auto onderdelen. Kort was een groot deel van de snelweg aan beide kanten afgesloten. Na onderzoek van de politie werden de voertuigen geborgen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.